Радостта от малките неща – http://www.bebe-bijou.com

Наскоро родих. Желано. За трети път.

Не си го представях така. Напълно бях забравила безсънните нощи, коликите, повръщането, никнещите зъбки, превръщането ми в безполово същество на ръба на оцеляването и този замъглен транс, през който преминават първите месеци.

Вярвах, че този път всеки миг ще е осъзнат и щастлив. Вярвах го, докато не се озовах за трети път мрачно фокусирана върху физическото оцеляване на поколението си и отчаяните опити да го браня от вятърни мелници, сиреч най-близки роднини, такива като татковци, баби и дядовци.

И тогава попаднах на онова писмо – „Мамо, децата на нещастни родители трудно намират щастие“ и се сетих за какво беше всичко.

Защото искам да е споделено. Защoто искам да е леко. Защото искам да е забавно.

Така дойде новия ми фокус. Този за радостта и красотата. Неразделни от грижата. И новото ми амплоа, да развивам идеи свързани с красотата, женствеността и радостта от това да бъдеш майка – http://www.bebe-bijou.com/ – Силиконови бижутата, предназначени да бъдат носени от майките и дърпани и дъвкани от мъниците. Ефектни, подходящи за всякакви случаи,  меки за дъвкане и търкане на никнещи зъбчета, а редовната им употреба подпомага ‘пробиването’ на зъбките и облекчава симптомите на раздразнителност.IMG_7873

Сподели в мрежата с:

Leave a Reply