Гривна – снежен обсидиан, розов кварц, аметист

Гривната е направена, за да подпомогне освобождаването от стари и ненужни мисловни модели, отвори път за приемането и любовта и подобри връзката с Висшето аз.

Обсидианът отвежда отрицателната енергия и отваря пространство за положителната.Силата му е в разпознаването и освобождаването от стари и ненужни вярвания. Камъкът успокоява и утешава. Използва се като камък подпомагащ медитативните състояния.

Като лечебен камък лекува вените и подобрява циркулацията на кръвта.

Подходящ е за зодиите близнаци, лъв, дева, скорпион, водолей.

Розовият кварц е камъкът на безусловната любов, приемане и спокойствие. Пречиства и отваря сърцето на всички нива, носи дълбоко вътрешно изцеление и любов към себе си.

Камъкът подсилва физически сърцето, лекува бъбреци и надбъбречни жлези, облекчава световъртежа, увеличава плодовитостта.

Подходящ за зодия телец.

Аметистът е изключително мощен защитен камък. Преобразува всяка енергия в любов. Блокира болката и стресът. Издига усетът за духовното. Благоприятства процесът на взимане на решения, усилва паметта, подобрява мотивацията, подпомага спомнянето и разбирането на сънищата.

Аметистът пречиства кръвта, подобрява метаболизма, облекчава физическата и емоционална болка, намалява главоболието и напрежението.

Подходящ е за зодиите овен, везни, стрелец, водолей и риби.

Сподели в мрежата с:

Leave a Reply