Равносметка

Прекарах една страхотна година. Не астрономическа, а календарна. И ми се искак да си я отчета. И да си благодаря, както си му е редът.

Това беше година на свобода.

като се замисля, колко ли са хората, които могат да се похвалят, че са имали цяла 365 дневна година преизпълнена със свобода, която да чувстват във всяко свое движение, във всеки свой косъм на тялото? Не много.

Е, аз я имах.

Благодаря ти, Ду!

Дори никога в живота ми повече да не се повтори, аз няма да я забравя.

В тази година тичах много. Всяка сутрин. Изгеждах и се чувствах истински здрава красива и щастлива без да ходя на фитнес, солариум, фризьор или каквото и да е.  Аз, Сара, музика и парк.

В тази година започнах  нещо (прословутия дек) и го завърших. Вече знам. Трябва да искам, да имам приятели и семейство, които да ми вярват и мога да направя каквото съм си наумила.

Благодаря ви, Ду, Сашо и Марги.

В тази година напреднах доста с английския език и почувствах, че още обичам да уча, заради неповторимото усещане, че се катериш нанякъде и винаги има още накъде, макар че височината, която си покатерил си е съвсем солидна :). И отново, благодаря ти Ду.

Благодаря и на тодор к. :)  За приятелството, за книгите, за вниманието, подкрепата. За всичко!

Тази година танцувах. Месеци, в които се чувствах истински жива с магията на индийския танци Капка Кумар. Благодаря!

Танцова формация Раджуника

Тази година се скъсах да се смея. Просто се скъсах. И научих, че няма нищо по-важно от това, когато си напрегнат да се усмихнеш, когато си тревожен, да се засмееш, когато искаш да помогнеш на някой, да го разсмееш :). Научих също, че има други хора като мен. Малко странни, но шарени и толкова истински, които носят големи сърца и имат паралелни мисии. Благодаря ви Сиси, Лили, Габи, всички :)

Първият български клуб по йога на смеха Фрейле

Сподели в мрежата с:

One Response to “Равносметка”

  1. Gabz Says:

    a ние колко ти благодарим! красива соничка, още мноооого, много такива, че и по-яки години да посрещнеш…да посрещнем… за-едно! :)))

Leave a Reply