Продажби

Сам по себе си процесът на продажба е велико нещо. Има толкова много психология, логика, философия дори, ако щеш.

Има също възможност за съревнование, единоборство…

Въпросът е каква е целта?

Повечето търговски компании създават успешно у хората ценностната система – „колкото повече, толкова повече “ и „колкото повече пари, толкова повече свобода да бъдеш каквото си искаш“. Създават също всички условия човек никога да не излезе от кръга на 99.

Все още търся своя отговор на въпроса, може ли да има балансирани продажби.

По-долу можете да видите списък на продуктите и услугите, които след проба препоръчвам :):

Сайтът за цени -  www.cenite.com  Първият сайт за сравнение на цени в реално време. Най-много магазини и стоки в базата данни, функция бележник и други.

Еко къщи от www.biaborad.com – Самата аз живея в такава и след доста четене на литература по въпроса и личен опит мога да кажа, че здраво стоя зад този вид строителство като строителството на бъдещето и зад тази фирма, като фирма с дългогодишен опит, екип от професионалисти и ориентиран към потребностите на клиента подход

Мебели: http://mebelicomfort.com/ – Понякога е смайващо как така в нашата малка България съществуват марки, които са напълно непознати в някои градове за сметка на други и пазари, които не са пробили поради липса на достатъчно дебели връзки…

„Нашето“ училище http://roerich-school.org/school/. Училището не е наше, в него учат децата. Какво да кажа за него…трудно е. Това е мястото, което промени и променя всеки ден собствения ми живот и ценности. Място, което е поело основна функция в изграждането на децата ми като личности.

Views: 5 400 views