Професионален опит

img_3262Повечето специалисти в подбора смятат, че веднъж поел по един път, професионалистът не бива да се откланя от него. Според тях идеалният кандидат за работа е бил наясно още от времето на ученическата скамейка на къде иска да тръгне и бавно, славно и сигурно се е движел натам.

Моята теория е, че (вярно в зависимост от позицията) в повечето случаи добри професионалисти са многопластовите личности, които добре познават себе си и са откровени, доколкото това е възможно.

От тази гледна точка, ако кандидатствам за работа със сигурност ще подредя и изчистя СВ-то си така, че да спечеля конкурса,  а ако подбирам за работа ще търся така, че професионалната последователност няма да е водеща.

Що се отнася до личния ми професионален опит до сега в голяма степен той е еднопосочен и целенасочен.

Завършила съм висше образование 1997г. специалност „Kвалификация и пренасочване на работната сила“ в СУ Климент Охридски.

1997-2004 съм работила в отдел Професионално ориентиране и организиране на обучението.

2004-2006г. Мениджър АДРЕС Академия.

2006-2009г. Тренинг Мениджър Булстрад Живот.

От април месец 2009г. съм на свободна практика.

В първата половина на живота си, хората са склонни да оценяват успеха си по външни маркери като позиция, заплата, кола, къща и т.н. Може би за някои така е цял живот, а за други никога не е.

За мен нещата се промениха.

Благодарности на Виктор Хаимов, Ясен  Казанджиев, Марти Райчинов, Чавдар Георгиев  които тласнаха развитието ми и към една по-душевно значима посока.

Човешки ресурси

Продажби

Views: 5 056 views